Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Synthesis and Characterization of Sodium Dithionate and its Dihydrate.

Tytuł :
Synthesis and Characterization of Sodium Dithionate and its Dihydrate.
Autorzy :
Schindler, Manon
Couvrat, Nicolas
Cartigny, Yohann
Brandel, Clément
Coquerel, Gérard
Pokaż więcej
Temat :
SODIUM
DIFFERENTIAL scanning calorimetry
HEAT of hydration
CRYSTAL structure
HUMIDITY
Źródło :
Chemical Engineering & Technology; Jul2019, Vol. 42 Issue 7, p1-7, 7p
Czasopismo naukowe
Sodium dithionate (Na2S2O6) was synthesized and characterized by complementary solid-state analyses. The obtained results enabled to describe the dehydration and decomposition phenomena under heating and reversible hydration and dehydration phenomena at relative humidity. The important role of water in the dihydrate crystalline structure is highlighted by dynamic vapor sorption (DVS) analysis, differential scanning calorimetry (DSC) analysis, and structural description. [ABSTRACT FROM AUTHOR]
Copyright of Chemical Engineering & Technology is the property of John Wiley & Sons, Inc. and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies