Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of Lactobacillus and yeast ferment-based additives on post-weaning diarrhoea in enterotoxigenic Escherichia coli challenged piglets.

Tytuł:
The effect of Lactobacillus and yeast ferment-based additives on post-weaning diarrhoea in enterotoxigenic Escherichia coli challenged piglets.
Autorzy:
Laird, T.
Mansfield, J. P.
Sahibzada, S.
Turpin, D. L.
Pluske, J. R.
Abraham, S.
O'Dea, M.
Temat:
LACTOBACILLUS
FOOD additives
Źródło:
Advances in Animal Biosciences; 2019Supplement1, Vol. 10, ps25-s25, 1p
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies