Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Peptide‐Chain Elongation Using Unprotected Amino Acids in a Micro‐Flow Reactor.

Tytuł:
Peptide‐Chain Elongation Using Unprotected Amino Acids in a Micro‐Flow Reactor.
Autorzy:
Fuse, Shinichiro
Masuda, Koshiro
Otake, Yuma
Nakamura, Hiroyuki
Temat:
AMINO acids
CARBON dioxide
FAST reactors
PEPTIDE synthesis
RACEMIZATION
AMIDATION
Źródło:
Chemistry - A European Journal; 11/27/2019, Vol. 25 Issue 66, p15091-15097, 7p
Czasopismo naukowe
Conventional peptide synthesis requires a deprotection step after each amidation step, which decreases synthetic efficiency. Therefore, peptide synthesis using unprotected amino acids is considered an ideal approach. Here, we report peptide chain elongation using unprotected amino acids via a mixed carbonic anhydride. Micro‐flow technology enabled rapid mixing of an organic layer containing a protected amino acid or dipeptide and an aqueous layer containing an unprotected amino acid or dipeptide to accelerate the desired amidation, and this approach successfully suppressed undesired racemization/epimerization (≤0.4 %). Various di‐, tri‐, and tetra‐peptides were obtained in good to high yields. This is the first report on peptide chain elongation that proceeds without severe racemization from unprotected amino acids using inexpensive, nonexplosive, less wasteful, and less toxic reagents. [ABSTRACT FROM AUTHOR]
Copyright of Chemistry - A European Journal is the property of Wiley-Blackwell and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies