Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

The Meat of The Problem.

Tytuł :
The Meat of The Problem.
Autorzy :
Mosendz, Polly
Waldman, Peter
Mulvany, Lydia
Pokaż więcej
Temat :
COVID-19 pandemic
MEAT industry
MEAT packing houses
SARS-CoV-2
PACKING-house workers
Źródło :
Bloomberg Businessweek; 06/22/2020, Issue 4661, p46-51, 6p, 2 Color Photographs, 3 Black and White Photographs, 2 Graphs
Przedsiębiorstwo/ jednostka :
JBS SA
NATIONAL Beef Packing Co. LLC
Periodyk
The article examines the impact of the COVID-19 pandemic on the U.S. meat and meat packing industries. Efforts by the Centers for Disease Control and the Occupational Safety and Health Administration to curb the spread of the SarS-CoV 2 virus among National Beef and JBS Greeley meatpacking plant workers are described along with the alleged impacts of the pandemic on the retail prices for meat and the perceived ethics of meat consumption.
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies