Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Impact of Starch Storage Condition on Glycemic Index and Resistant Starch of Cooked Potato (Solanum tuberosum) Tubers.

Tytuł:
Impact of Starch Storage Condition on Glycemic Index and Resistant Starch of Cooked Potato (Solanum tuberosum) Tubers.
Autorzy:
Lal, Milan Kumar
Kumar, Awadhesh
Raigond, Pinky
Dutt, Som
Changan, Sushil Sudhakar
Chourasia, Kumar Nishant
Tiwari, Rahul Kumar
Kumar, Dharmendra
Sharma, Srigopal
Chakrabarti, Swarup Kumar
Singh, Brajesh
Źródło:
Starch / Staerke; Jan2021, Vol. 73 Issue 1/2, p1-8, 8p
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies