Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of the Sterical Factor on the Kinetics of Octa(4-tert-butylphenyl)tetrapyrazinoporphyrazine in a Nitrogen-Containing Base–Dimethylsulfoxide System.

Tytuł:
Effect of the Sterical Factor on the Kinetics of Octa(4-tert-butylphenyl)tetrapyrazinoporphyrazine in a Nitrogen-Containing Base–Dimethylsulfoxide System.
Autorzy:
Petrov, O. A.
Shilovskaya, M. V.
Źródło:
Russian Journal of Physical Chemistry; Aug2021, Vol. 95 Issue 8, p1569-1573, 5p
Czasopismo naukowe
A study is performed for the state of octa(4-tert-butylphenyl)tetrapyrazinoporphyrazine in dimethylsulfoxide. The formation of a stable complex with proton transfer is observed. It is shown that addition of n-butylamine and diethylamine to dimethylsulfoxide results in the destruction of this complex and the tetrapyrazinoporphyrazine macrocycle. The effect the tert-butyl substituents in octaphenyltetrapyrazinoporphyrazine have on the kinetic parameters of the process is established. [ABSTRACT FROM AUTHOR]
Copyright of Russian Journal of Physical Chemistry is the property of Springer Nature and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies