Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Osmolality of liquid and defined formula diets: the effect of hydrolysis by pancreatic enzymes.

Tytuł:
Osmolality of liquid and defined formula diets: the effect of hydrolysis by pancreatic enzymes.
Autorzy:
Cha, Chung-Ja M.
Randall, Henry T.
Cha, C J
Randall, H T
Źródło:
JPEN Journal of Parenteral & Enteral Nutrition; Jan1981, Vol. 5 Issue 1, p7-10, 4p
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies