Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

THE RED PIGMENT OF THE ROOT OF THE BEET (BETA VULGARIS) AS A PYRROLE COMPOUND.

Tytuł:
THE RED PIGMENT OF THE ROOT OF THE BEET (BETA VULGARIS) AS A PYRROLE COMPOUND.
Autorzy:
PETERSON, R. G.
JOSLYN, M. A.
Źródło:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May1960, Vol. 25 Issue 3, p429-441, 13p
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies