Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Advances in Rational Protein Engineering toward Functional Architectures and Their Applications in Food Science.

Tytuł:
Advances in Rational Protein Engineering toward Functional Architectures and Their Applications in Food Science.
Autorzy:
Chen, Hai
Ma, Liang
Dai, Hongjie
Fu, Yu
Wang, Hongxia
Zhang, Yuhao
Źródło:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 4/20/2022, Vol. 70 Issue 15, p4522-4533, 12p
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies