Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of enrichment procedures for isolation of Escherichia coli O157:H7 from ground beef and radish sprouts

Tytuł:
Comparison of enrichment procedures for isolation of Escherichia coli O157:H7 from ground beef and radish sprouts
Autorzy:
Hara-Kudo, Y.
Onoue, Y.
Konuma, H.
Nakagawa, H.
Kumagai, S.
Źródło:
International Journal of Food Microbiology; 1999, Vol. 50 Issue: 3 p211-214, 4p
Periodyk

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies