Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Summer drought stress: differential effects on cane anatomy and non-structural carbohydrate content in overwintering Cabernet Sauvignon and Syrah vines
Bio web conf.

Tytuł :
Summer drought stress: differential effects on cane anatomy and non-structural carbohydrate content in overwintering Cabernet Sauvignon and Syrah vines
Bio web conf.
Autorzy :
FALCHI, Rachele
PETRUSSA, Elisa
ZANCANI, Marco
CASOLO, Valentino
BERALDO, Paola
Nardini, Andrea
SIVILOTTI, Paolo
CALDERAN, Alberto
Herrera, Jose Carlos
Peterlunger, Enrico
BRAIDOT, Enrico
Pokaż więcej
Temat :
[SDV.BV]Life Sciences [q-bio]/Vegetal Biology
Źródło :
BIO Web of Conferences, EDP Sciences, In press, 13, pp.1-6. ⟨10.1051/bioconf/20191303007⟩
Wydawca :
EDP Sciences, 2019.
Rok publikacji :
2019
Kolekcja :
Memoires_en_Sciences_de_l_Information_et_de_la_Communication
Język :
English
ISSN :
2273-1709
2117-4458
DOI :
10.1051/bioconf/20191303007
Numer akcesji :
edsair.od.......212..b3a90611385350aecfeae9c4a736a9c5
Grapevines store non-structural carbohydrates (NSC) during late summer to sustain plant development at the onset of the following spring's growth. Starch is the main stored carbohydrate, found in the wood-ray parenchyma of roots and canes. Although the re

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies