Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development of food safety risk assessment tools based on molecular typing and WGS of Campylobacter jejuni genome

Tytuł:
Development of food safety risk assessment tools based on molecular typing and WGS of Campylobacter jejuni genome
Autorzy:
Istituto Zooprofilattico Sperimentale dell’ Abruzzo e del Molise “G. Caporale”, Teramo, Italy
AI Ardelean
P Calistri
A Giovannini
G Garofolo
A Di Pasquale
A Conte
D MorelliD
Temat:
Campylobacter
source attribution
risk assessment
Nutrition. Foods and food supply
TX341-641
Chemical technology
TP1-1185
Źródło:
EFSA Journal, Vol 17, Iss S2, Pp n/a-n/a (2019)
Wydawca:
Wiley, 2019.
Rok publikacji:
2019
Kolekcja:
LCC:Nutrition. Foods and food supply
LCC:Chemical technology
Typ dokumentu:
article
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
ISSN:
1831-4732
Relacje:
https://doaj.org/toc/1831-4732
DOI:
10.2903/j.efsa.2019.e170903
Dostęp URL:
https://doaj.org/article/0a96bc14a81044ccae2153603815ca1e  Link otwiera się w nowym oknie
Numer akcesji:
edsdoj.0a96bc14a81044ccae2153603815ca1e
Czasopismo naukowe
Abstract The ‘learning‐by‐doing’ EU‐FORA fellowship programme in the development of risk assessment tools based on molecular typing and WGS of Campylobacter jejuni genome was structured into two main activities: the primary one focused on training on risk assessment methodology and the secondary one in starting and enhancing the cooperation between the hosting and home organisations, or other joint activities. The primary activities had three subsequent work packages (WPs): WP1 data organisation, WP2 cluster and association analyses, and WP3 development of risk assessment models. The secondary activities have branched into one workshop and the initiation of a cooperation programme between the hosting and home organisations. In the last quarter, the fellow had contributed to the characterisation of some pathogens in possible response to a changing climate, part of the CLEFSA project. The fellow attended various forms of training: online and on‐site courses, and also participated at several conferences and meetings for improving his knowledge and skills, contributing to performing the Campylobacter risk assessment and source attribution.
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies