Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development of a national childhood obesogenic environment index in the United States: differences by region and rurality

Tytuł:
Development of a national childhood obesogenic environment index in the United States: differences by region and rurality
Autorzy:
Andrew T. Kaczynski
Jan M. Eberth
Ellen W. Stowe
Marilyn E. Wende
Angela D. Liese
Alexander C. McLain
Charity B. Breneman
Michele J. Josey
Temat:
Childhood obesity
Environment
Measurement
Physical activity
Healthy eating
Nutritional diseases. Deficiency diseases
RC620-627
Public aspects of medicine
RA1-1270
Źródło:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 17, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Wydawca:
BMC, 2020.
Rok publikacji:
2020
Kolekcja:
LCC:Nutritional diseases. Deficiency diseases
LCC:Public aspects of medicine
Typ dokumentu:
article
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
ISSN:
1479-5868
Relacje:
http://link.springer.com/article/10.1186/s12966-020-00984-x; https://doaj.org/toc/1479-5868
DOI:
10.1186/s12966-020-00984-x
Dostęp URL:
https://doaj.org/article/1a2519231f1145ecb57dd1526bffccde  Link otwiera się w nowym oknie
Numer akcesji:
edsdoj.1a2519231f1145ecb57dd1526bffccde
Czasopismo naukowe
Abstract Background Diverse environmental factors are associated with physical activity (PA) and healthy eating (HE) among youth. However, no study has created a comprehensive obesogenic environment index for children that can be applied at a large geographic scale. The purpose of this study was to describe the development of a childhood obesogenic environment index (COEI) at the county level across the United States. Methods A comprehensive search of review articles (n = 20) and input from experts (n = 12) were used to identify community-level variables associated with youth PA, HE, or overweight/obesity for potential inclusion in the index. Based on strength of associations in the literature, expert ratings, expertise of team members, and data source availability, 10 key variables were identified – six related to HE (# per 1000 residents for grocery/superstores, farmers markets, fast food restaurants, full-service restaurants, and convenience stores; as well as percentage of births at baby (breastfeeding)-friendly facilities) and four related to PA (percentage of population living close to exercise opportunities, percentage of population
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies