Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Introduction to Volume 13(2), World Nutrition

Tytuł:
Introduction to Volume 13(2), World Nutrition
Autorzy:
Ted Greiner
Temat:
typeset research articles
Nutrition. Foods and food supply
TX341-641
Food processing and manufacture
TP368-456
Źródło:
World Nutrition, Vol 13, Iss 2 (2022)
Wydawca:
World Public Health Nutrition Association, 2022.
Rok publikacji:
2022
Kolekcja:
LCC:Nutrition. Foods and food supply
LCC:Food processing and manufacture
Typ dokumentu:
article
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
ISSN:
2041-9775
Relacje:
https://www.worldnutritionjournal.org/index.php/wn/article/view/869; https://doaj.org/toc/2041-9775
DOI:
10.26596/wn.20221321
Dostęp URL:
https://doaj.org/article/c2700360884c4839b14fe8579fd11b8b  Link otwiera się w nowym oknie
Numer akcesji:
edsdoj.2700360884c4839b14fe8579fd11b8b
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies