Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of behaviors concerning preparation home meals

Tytuł:
Evaluation of behaviors concerning preparation home meals
Autorzy:
Piotr Kozłowski
Magdalena Kozłowska
Karolina Kozłowska
Temat:
hygiene, food, meal preparation
Education
Sports
GV557-1198.995
Medicine
Źródło:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 7, Iss 7, Pp 859-865 (2017)
Wydawca:
Kazimierz Wielki University, 2017.
Rok publikacji:
2017
Kolekcja:
LCC:Education
LCC:Sports
LCC:Medicine
Typ dokumentu:
article
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
Spanish; Castilian
Polish
Russian
Ukrainian
ISSN:
2391-8306
Relacje:
http://www.ojs.ukw.edu.pl/index.php/johs/article/view/4765; https://doaj.org/toc/2391-8306
DOI:
10.5281/zenodo.884556
Dostęp URL:
https://doaj.org/article/ae3451b3be0f4b118f1bf93af447a2c3  Link otwiera się w nowym oknie
Numer akcesji:
edsdoj.3451b3be0f4b118f1bf93af447a2c3
Czasopismo naukowe
The aim of the study was to evaluate the behavior and habits of preparing meals at home. The study included 254 participants. In the study group, 55,5% of respondents were females whereas 45,5% were males. The age of participants ranged from 20 to 60 years. The study conducted in the period from Mary 2016 to January 2017 and it employedstandardized interview research method. Research tool, which was used for data collection was a questionnaire consisted of 21 questions single-choice questions. Statistical analysis was performed using the chi-square test. All values for which p

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies