Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

International Journal of Fruit Science

Tytuł:
International Journal of Fruit Science
Temat:
fruit
horticulture
plant science
fruit production
Plant culture
SB1-1110
Wydawca:
Taylor & Francis Group, 2021.
Rok publikacji:
2021
Kolekcja:
LCC:Plant culture
Typ dokumentu:
journal
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
ISSN:
1553-8621
1553-8362
Relacje:
https://authorservices.taylorandfrancis.com/publishing-open-access/requesting-an-apc-waiver/; https://www.tandfonline.com/action/journalInformation?show=aimsScope&journalCode=wsfr20; https://www.tandfonline.com/journals/wsfr; https://www.tandfonline.com/action/authorSubmission?show=instructions&journalCode=wsfr20
Dostęp URL:
https://doaj.org/toc/1553-8621  Link otwiera się w nowym oknie
Prawa:
CC BY
CC BY-NC
Numer akcesji:
edsdoj.3a5c66c3d9614d6cac15bf4213890592
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies