Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Quel potentiel de développement et quels consommateurs à l'international pour les vins rosés ?

Tytuł :
Quel potentiel de développement et quels consommateurs à l'international pour les vins rosés ?
Autorzy :
Eymard B.
Amato Brice
Delerins R.C.
Pokaż więcej
Temat :
Microbiology
QR1-502
Physiology
QP1-981
Zoology
QL1-991
Źródło :
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 03008 (2019)
Wydawca :
EDP Sciences, 2019.
Rok publikacji :
2019
Kolekcja :
LCC:Microbiology
LCC:Physiology
LCC:Zoology
Typ dokumentu :
article
Opis pliku :
electronic resource
Język :
English
French
ISSN :
2117-4458
Relacje :
https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2019/04/bioconf-oiv2019_03008/bioconf-oiv2019_03008.html; https://doaj.org/toc/2117-4458
DOI :
10.1051/bioconf/20191503008
Dostęp URL :
https://doaj.org/article/547bca6c573e469abf04776a1421039e
Numer akcesji :
edsdoj.547bca6c573e469abf04776a1421039e
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies