Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Correction to: Very long chain fatty acids are an important marker of nutritional status in patients with anorexia nervosa: a case control study

Tytuł:
Correction to: Very long chain fatty acids are an important marker of nutritional status in patients with anorexia nervosa: a case control study
Autorzy:
Miki Shimizu
Keisuke Kawai
Makoto Yamashita
Masayasu Shoji
Shu Takakura
Tomokazu Hata
Megumi Nakashima
Keita Tatsushima
Kazunari Tanaka
Nobuyuki Sudo
Temat:
Neurosciences. Biological psychiatry. Neuropsychiatry
RC321-571
Źródło:
BioPsychoSocial Medicine, Vol 14, Iss 1, Pp 1-3 (2020)
Wydawca:
BMC, 2020.
Rok publikacji:
2020
Kolekcja:
LCC:Neurosciences. Biological psychiatry. Neuropsychiatry
Typ dokumentu:
article
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
ISSN:
1751-0759
Relacje:
http://link.springer.com/article/10.1186/s13030-020-00192-w; https://doaj.org/toc/1751-0759
DOI:
10.1186/s13030-020-00192-w
Dostęp URL:
https://doaj.org/article/9bec5aec06d940c8b99edfa6008f6e6e  Link otwiera się w nowym oknie
Numer akcesji:
edsdoj.9bec5aec06d940c8b99edfa6008f6e6e
Czasopismo naukowe
An amendment to this paper has been published and can be accessed via the original article.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies