Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of In Vitro Digestion on Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Anthocyanins from Grape Skin Powder

Tytuł:
Effect of In Vitro Digestion on Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Anthocyanins from Grape Skin Powder
Autorzy:
Weili Xu
Yang Yang
Sophia Jun Xue
John Shi
Loong-Tak Lim
Charles Forney
Guihua Xu
Bio Sigui Bruno Bamba
Temat:
anthocyanins
W/O/W double emulsions
controlled release
in vitro digestion
soybean protein isolate
Organic chemistry
QD241-441
Źródło:
Molecules, Vol 23, Iss 11, p 2808 (2018)
Wydawca:
MDPI AG, 2018.
Rok publikacji:
2018
Kolekcja:
LCC:Organic chemistry
Typ dokumentu:
article
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
ISSN:
1420-3049
23112808
Relacje:
https://www.mdpi.com/1420-3049/23/11/2808; https://doaj.org/toc/1420-3049
DOI:
10.3390/molecules23112808
Dostęp URL:
https://doaj.org/article/cf19c08a04db4e81b524b5f7072a3e1f  Link otwiera się w nowym oknie
Numer akcesji:
edsdoj.f19c08a04db4e81b524b5f7072a3e1f
Czasopismo naukowe
The effects of in vitro batch digestion on water-in-oil-in-water (W/O/W) double emulsions encapsulated with anthocyanins (ACNs) from grape skin were investigated. The double emulsions exhibited the monomodal distribution (d = 686 ± 25 nm) showing relatively high encapsulation efficiency (87.74 ± 3.12%). After in vitro mouth digestion, the droplet size (d = 771 ± 26 nm) was significantly increased (p < 0.05). The double W1/O/W2 emulsions became a single W1/O emulsion due to proteolysis, which were coalesced together to form big particles with significant increases (p < 0.01) of average droplet sizes (d > 5 µm) after gastric digestion. During intestinal digestion, W1/O droplets were broken to give empty oil droplets and released ACNs in inner water phase, and the average droplet sizes (d < 260 nm) decreased significantly (p < 0.05). Our results indicated that ACNs were effectively protected by W/O/W double emulsions against in vitro mouth digestion and gastric, and were delivered in the simulated small intestine phase.
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies