Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Correction: Expected changes in obesity after reformulation to reduce added sugars in beverages: A modeling study.

Tytuł:
Correction: Expected changes in obesity after reformulation to reduce added sugars in beverages: A modeling study.
Autorzy:
Ana Basto-Abreu
Ariela Braverman-Bronstein
Dalia Camacho-García-Formentí
Rodrigo Zepeda-Tello
Barry M Popkin
Juan Rivera-Dommarco
Mauricio Hernández-Ávila
Tonatiuh Barrientos-Gutiérrez
Temat:
Medicine
Źródło:
PLoS Medicine, Vol 16, Iss 1, p e1002743 (2019)
Wydawca:
Public Library of Science (PLoS), 2019.
Rok publikacji:
2019
Kolekcja:
LCC:Medicine
Typ dokumentu:
article
Opis pliku:
electronic resource
Język:
English
ISSN:
1549-1277
1549-1676
Relacje:
https://doaj.org/toc/1549-1277; https://doaj.org/toc/1549-1676
DOI:
10.1371/journal.pmed.1002743
Dostęp URL:
https://doaj.org/article/f6cff19f29844c2d92cf337063b1c0ae  Link otwiera się w nowym oknie
Numer akcesji:
edsdoj.f6cff19f29844c2d92cf337063b1c0ae
Czasopismo naukowe
[This corrects the article DOI: 10.1371/journal.pmed.1002664.].
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies