Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development of the mass spectral fingerprint by headspace-solid-phase microextraction-mass spectrometry and chemometric methods for rapid quality control of flavoring essence

Tytuł:
Development of the mass spectral fingerprint by headspace-solid-phase microextraction-mass spectrometry and chemometric methods for rapid quality control of flavoring essence
Autorzy:
Hou, Wenqian
Tian, Yonghui
Liao, Tougeng
Huang, Yanping
Tang, Zhentao
Wu, Yi
Duan, Yixiang
Źródło:
In Microchemical Journal September 2016 128:75-83
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies