Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Digestibility of bacterial protein by Atlantic salmon (Salmo salar) is affected by both inclusion level and acclimation time

Tytuł:
Digestibility of bacterial protein by Atlantic salmon (Salmo salar) is affected by both inclusion level and acclimation time
Autorzy:
Glencross, Brett
Muñoz-Lopez, Pedro
Matthew, Chessor
MacKenzie, Simon
Powell, Adam
Longshaw, Matt
LeBlanc, Allan
Źródło:
In Aquaculture 25 February 2023 565
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies