Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Validated numerical model of heat transfer in the forced air freezing of bulk packed whole chickens

Tytuł:
Validated numerical model of heat transfer in the forced air freezing of bulk packed whole chickens
Autorzy:
Hoang, Duy K.
Lovatt, Simon J.
Olatunji, Jamal R.
Carson, James K.
Alternatywny tytuł:
Modèle numérique validé de transfert de chaleur dans la congélation par air forcé de poulets entiers emballés en vrac (French)
Źródło:
In International Journal of Refrigeration October 2020 118:93-103
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies