Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Antioxidative polyphenolics obtained from spent coffee grounds by pressurized liquid extraction

Tytuł :
Antioxidative polyphenolics obtained from spent coffee grounds by pressurized liquid extraction
Autorzy :
Shang, Y.-F.
Pokaż więcej
Źródło :
In South African Journal of Botany March 2017 109:75-80
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies