Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Juice related water-soluble pectin characteristics and bioaccessibility of bioactive compounds in oil and emulsion incorporated mixed juice processed by high pressure homogenization

Tytuł:
Juice related water-soluble pectin characteristics and bioaccessibility of bioactive compounds in oil and emulsion incorporated mixed juice processed by high pressure homogenization
Autorzy:
Wellala, Chandi Kanchana Deepali
Bi, Jinfeng
Liu, Xuan
Liu, Jianing
Lyu, Jian
Wu, Xinye
Źródło:
In Food Hydrocolloids August 2019 93:56-67
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies