Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The present situation of pesticide residues in China and their removal and transformation during food processing

Tytuł:
The present situation of pesticide residues in China and their removal and transformation during food processing
Autorzy:
Li, Changjian
Zhu, Huimin
Li, Changyan
Qian, He
Yao, Weirong
Guo, Yahui
Źródło:
In Food Chemistry 30 August 2021 354
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies