Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of degradation products of carrageenan by LC-QTOF/MS with a hypothetical database

Tytuł:
Characterization of degradation products of carrageenan by LC-QTOF/MS with a hypothetical database
Autorzy:
Yan, Na
Li, Xia
Zhou, Chundi
Jiang, Qin
Li, Jiyu
Zhang, Zhenqing
Ouyang, Yilan
Li, Duxin
Li, Jianxiang
Źródło:
In Food Chemistry 1 August 2022 384
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies