Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proteomics study of mitochondrial proteins in tilapia red meat and their effect on color change during storage

Tytuł:
Proteomics study of mitochondrial proteins in tilapia red meat and their effect on color change during storage
Autorzy:
Xiang, Huan
Sun, Shenyu
Huang, Hui
Hao, Shuxian
Li, Laihao
Yang, Xianqing
Chen, Shengjun
Wei, Ya
Cen, Jianwei
Pan, Chuang
Źródło:
In Food Chemistry 30 January 2023 400
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies