Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Fungicide residues affect the sensory properties and flavonoid composition of red wine

Tytuł :
Fungicide residues affect the sensory properties and flavonoid composition of red wine
Autorzy :
Briz-Cid, Noelia
Castro-Sobrino, Laura
Rial-Otero, Raquel
Cancho-Grande, Beatriz
Simal-Gándara, Jesús
Pokaż więcej
Źródło :
In Journal of Food Composition and Analysis March 2018 66:185-192
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies