Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Composition of canola seed sprouts fermented by Aureobasidium pullulans, Neurospora crassa, and Trichoderma reesei under submerged-state fermentation

Tytuł:
Composition of canola seed sprouts fermented by Aureobasidium pullulans, Neurospora crassa, and Trichoderma reesei under submerged-state fermentation
Autorzy:
Alhomodi, Ahmad F.
Zavadil, Andrea
Berhow, Mark
Gibbons, William R.
Karki, Bishnu
Źródło:
In Food and Bioproducts Processing March 2021 126:256-264
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies