Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Comparative study of the phytochemical and mineral composition of fresh and cooked broccolini

Tytuł :
Comparative study of the phytochemical and mineral composition of fresh and cooked broccolini
Autorzy :
Llorent-Martínez, E.J.
Ortega-Vidal, J.
Ruiz-Riaguas, A.
Ortega-Barrales, P.
Fernández-de Córdova, M.L.
Pokaż więcej
Źródło :
In Food Research International March 2020 129
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies