Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Can Microbes Boost Tregs to Suppress Food Sensitivities?

Tytuł:
Can Microbes Boost Tregs to Suppress Food Sensitivities?
Autorzy:
Siller, Magdalena
Zeng, Yanlin
Hinterleitner, Reinhard
Źródło:
In Trends in Immunology November 2020 41(11):967-971
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies