Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antibiotic Resistance and Molecular Characterization of Seafood Isolates of Nontyphoidal Salmonella by PFGE

Tytuł:
Antibiotic Resistance and Molecular Characterization of Seafood Isolates of Nontyphoidal Salmonella by PFGE
Autorzy:
Deekshit, V.K.
Kumar, B.K.
Rai, P.
Karunasagar, I.
Źródło:
In Procedia Food Science 2016 6:334-338
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies