Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The impact of smoke from grilled fish on the hematological parameters of Indonesian grilled fish sellers

Tytuł:
The impact of smoke from grilled fish on the hematological parameters of Indonesian grilled fish sellers
Autorzy:
Purbayanti, Dwi
Ardina, Rinny
Ardhany, Syahrida Dian
Gunawan, Rudi
Pratama, Mohammad Rizki Fadhil
Źródło:
Journal of Health Research, 2020, Vol. 34, Issue 2, pp. 160-167.
Dostęp URL:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JHR-12-2018-0177  Link otwiera się w nowym oknie
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies