Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Regulation of L-ascorbic acid content in strawberry fruits

Tytuł:
Regulation of L-ascorbic acid content in strawberry fruits
Autorzy:
Cruz-Rus, Eduardo
Amaya, Iraida
Sánchez-Sevilla, José F.
Botella, Miguel A.
Valpuesta, Victoriano
Źródło:
Journal of Experimental Botany, 2011 Jan 01. 62(12), 4191-4201.
Dostęp URL:
http://dx.doi.org/10.1093/jxb/err122  Link otwiera się w nowym oknie
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies