Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Sustainability in Cereal Crop Production in Mediterranean Environments

Tytuł :
Sustainability in Cereal Crop Production in Mediterranean Environments
Autorzy :
Michele Perniola
Stella Lovelli
Margherita Arcieri
Mariana Amato
Pokaż więcej
Źródło :
The Sustainability of Agro-Food and Natural Resource Systems in the Mediterranean Basin. :15-27
Książka elektroniczna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies