Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The Donkey Milk Food Chain: Quality and Certification

Tytuł:
The Donkey Milk Food Chain: Quality and Certification
Autorzy:
Simonella, Stefano
Panetta, Cristina
Chiofalo, Biagina
Źródło:
Trends in Veterinary Sciences : Current Aspects in Veterinary Morphophysiology, Biochemistry, Animal Production, Food Hygiene and Clinical Sciences. :159-163
Książka elektroniczna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies