Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant and Antimicrobial Efficacy of Peptidic Hydrolysate Obtained from Porcine Blood

Tytuł:
Antioxidant and Antimicrobial Efficacy of Peptidic Hydrolysate Obtained from Porcine Blood
Autorzy:
Verma, Akhilesh K.Aff1, Aff2
Chatli, Manish Kumar
Kumar, Pavan
Mehta, Nitin
Źródło:
Agricultural Research. 8(1):116-124
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies