Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bringing sustainable urban planning down to earth through food: the experience of the food transects of Grenoble and Caen

Tytuł:
Bringing sustainable urban planning down to earth through food: the experience of the food transects of Grenoble and Caen
Autorzy:
Buyck, Jennifer
Meyfroidt, Aurore
Brand, Caroline
Jourdan, Gabriel
Źródło:
Review of Agricultural, Food and Environmental Studies: A journal of the French National Institute for Agriculture, Food and Environment (INRAE). 102(3):319-347
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies