Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Profile chemical compounds and antioxidant activity of Korean commercial vinegars produced by traditional fermentation

Tytuł:
Profile chemical compounds and antioxidant activity of Korean commercial vinegars produced by traditional fermentation
Autorzy:
Pyo, Young-Hee
Noh, Young-Hee
Lee, Da-Bin
Lee, Ye-Won
Yoon, Su-Min
Lee, A-Rang
Song, Da-Hye
Źródło:
Chemical Papers. 75(6):2537-2547
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies