Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Genotypes of HLA, TCF7L2, and FTO as potential modifiers of the association between sweetened beverage consumption and risk of LADA and type 2 diabetes

Tytuł:
Genotypes of HLA, TCF7L2, and FTO as potential modifiers of the association between sweetened beverage consumption and risk of LADA and type 2 diabetes
Autorzy:
Löfvenborg, Josefin E.Aff1, IDs0039401901893x_cor1
Ahlqvist, Emma
Alfredsson, Lars
Andersson, TomasAff1, Aff3
Dorkhan, Mozhgan
Groop, LeifAff2, Aff4
Tuomi, TiinamaijaAff4, Aff5, Aff6
Wolk, Alicja
Carlsson, Sofia
Źródło:
European Journal of Nutrition. 59(1):127-135
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies