Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of Desi Ghee Extracted by Different Methods Using Fluorescence Spectroscopy

Tytuł:
Characterization of Desi Ghee Extracted by Different Methods Using Fluorescence Spectroscopy
Autorzy:
Ahmad, Naveed
Saleem, M.
Atta, Babar Manzoor
Mahmood, S.
Źródło:
Journal of Fluorescence. 29(6):1411-1421
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies