Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Dehydration Mechanism and Crystallisation Behaviour of Lactose

Tytuł :
Dehydration Mechanism and Crystallisation Behaviour of Lactose
Autorzy :
Garnier, S.
Petit, S.
Coquerel, G.
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry: An International Forum for Thermal Studies. May 2002 68(2):489-502
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies