Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of different vinification technologies on physico-chemical properties and antioxidant activity of ‘Falanghina’ and ‘Bombino bianco’ wines

Tytuł:
Effects of different vinification technologies on physico-chemical properties and antioxidant activity of ‘Falanghina’ and ‘Bombino bianco’ wines
Autorzy:
Baiano, A.
Varva, G.
De Gianni, A.
Terracone, C.
Viggiani, I.
Del Nobile, M. A.
Źródło:
European Food Research and Technology: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung A. November 2013 237(5):831-842
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies