Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality attributes and Chapatti making property of biofortified wheat as influenced by particle size

Tytuł:
Quality attributes and Chapatti making property of biofortified wheat as influenced by particle size
Autorzy:
Bassi, Diksha
Kaur, Kamaljit
Singh, Tarvinder Pal
Kaur, Jaspreet
Źródło:
Journal of Food Science and Technology. 58(3):1156-1164
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies