Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The Effects of Cosolvents on the Complexation of α-Cyclodextrin with Alkylated Substances. Calorimetric Studies at 25 °C

Tytuł:
The Effects of Cosolvents on the Complexation of α-Cyclodextrin with Alkylated Substances. Calorimetric Studies at 25 °C
Autorzy:
Castronuovo, Giuseppina
Elia, Vittorio
Niccoli, Marcella
Velleca, Filomena
Źródło:
Journal of inclusion phenomena and macrocyclic chemistry. December 2002 44(1-4):229-234
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies