Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enhanced Z-isomerization of tomato lycopene through the optimal combination of food ingredients

Tytuł:
Enhanced Z-isomerization of tomato lycopene through the optimal combination of food ingredients
Autorzy:
Honda, Masaki
Kageyama, Hakuto
Hibino, Takashi
Takemura, Ryota
Goto, Motonobu
Fukaya, TetsuyaAff2, Aff4
Źródło:
Scientific Reports. 9(1)
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies