Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Quality assessment of gutted and ungutted gurnard (Trigla spp.) by organoleptic and objective methods

Tytuł :
Quality assessment of gutted and ungutted gurnard (Trigla spp.) by organoleptic and objective methods
Autorzy :
Vyncke, Wilfried
Pokaż więcej
Alternatywny tytuł :
Qualitätsbestimmung ausgeweideten und nicht ausgeweideten Knurrhahnes (Trigla spp.) mit organoleptischen und objektiven Methoden
Źródło :
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und Forschung. September 1980 171(5):352-354
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies