Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Anthraquinone-containing compound in rhubarb prevents indole production via functional changes in gut microbiota

Tytuł :
Anthraquinone-containing compound in rhubarb prevents indole production via functional changes in gut microbiota
Autorzy :
Takayama, Kento
Maehara, Shoji
Tabuchi, Norihiko
Okamura, Nobuyuki
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Natural Medicines. 75(1):116-128
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies