Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Effect of elevated carbon dioxide and nitrogen management on rice milling qualities

Tytuł :
Effect of elevated carbon dioxide and nitrogen management on rice milling qualities
Autorzy :
Satapathy, Sushree Sagarika
Swain, Dillip Kumar
Shrivastava, Shanker Lal
Bhadoria, Pratap Bhanu Singh
Pokaż więcej
Źródło :
European Food Research and Technology: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung A. April 2014 238(4):699-704
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies